Ετήσια Δεξίωση για την κοπή της βασιλόπιτας των γραφείων Key Partners, See You Travel & BlueByte Cyprus

Mε μεγάλη επιτυχία οι εταιρίες Key Partners, See You Travel & BlueByte Cyprus, πραγματοποίησαν το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, την ετήσια δεξίωση τους για την κοπή της βασιλόπιτας. Η αίθουσα του Ginger Reception Halls & Restaurant, στα Λατσιά, πλημμύρισε με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες των εταιριών σ’ ένα γιορτινό κι ευχάριστο κλίμα.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, από τον Διευθύνων Σύμβουλο των εταιριών κύριο Μάριο Αντωνίου, τον αξιότιμο Δήμαρχο του Δήμου Λατσιών, κύριο Χρίστο Πιτταρά καθώς και από τον Πάτερ Ανδρεά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών, κύριος Μάριος Αντωνίου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, το 2019 ήταν μια σημαντική χρονιά καθώς οι εταιρίες και το προσωπικό τους κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Παρά το γεγονός ότι το 2019 ήταν μια ικανοποιητική χρονιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών κύριος Μάριος Αντωνίου, τόνισε πως κανείς δεν πρόκειται να καθησυχαστεί αφού η συνεχής εξέλιξη, επιμόρφωση και προσαρμογή στα νέα δεδομένα της εποχής για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών είναι ο βασικότερος στόχος των εταιριών.

Στο γιορτινό κλίμα της βραδιάς, απονεμήθηκαν επίσης βραβεία στους συνεργάτες με τις περισσότερες πωλήσεις καθώς και κλήρωση με ποικιλία δώρων.