Συμμετοχή σε σεμινάριο για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων & το Συμβατικό Δίκαιο

To προσωπικό της Key Partners General Insurance, μαζί με το προσωπικό της συνδεδεμένης εταιρίας See You Travel παρακολούθησε χθες Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 σεμινάριο με τίτλο «Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων και το Συμβατικό Δίκαιο».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με στόχο το προσωπικό να κατανοήσει και ν’ αποκτήσει βασικές γνώσεις αναφορικά με το νέο νόμο για τον Γενικό Κανονισμό για τη Προστασία Δεδομένων, ο οποίος έχει τεθεί σε υποχρεωτική εφαρμογή για όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις 25 Μαΐου 2018, καθώς και για τον περί Συμβάσεων Νόμο.

Εκπαιδευτής του σεμιναρίου, ήταν ο κύριος Xρίστος Βωνιάτης, ο οποίος κατέχει σπουδές στο Ασφαλιστικό Δίκαιο με εξειδίκευση στη Νομική και 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε όλες τις θέσεις των γενικών ασφαλίσεων. 

Επρόκειτο για ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με εμπεριστατωμένη ενημέρωση και παραδείγματα  πρακτικής εφαρμογής των δύο αυτών νόμων, τόσο στο επαγγελματικό περιβάλλον όσο και στην καθημερινότητα.

Θερμές ευχαριστίες στον εκπαιδευτή, κύριο Χρίστο Βωνιάτη για την εξαιρετική παρουσίαση και στο Semeli Hotel, όπου φιλοξένησε το σεμινάριο.