Η Εταιρεία μας

Μέσα στο θολό τοπίο του πλήθους των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και μέσα από το πολυσύνθετο φάσμα των αναγκών για ασφαλιστικές καλύψεις σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο το 2001, δημιουργήσαμε την Key Partners Insurance Agency έχοντας το «κλειδί» που διανοίγει τις προοπτικές της ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης στον κλάδο ζωής, ατυχημάτων, υγείας καθώς και γενικού κλάδου. Επίσης μέσα από τις συνεργασίες μας με ασφαλιστικές εταιρείες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό προσφέρουμε λύσεις σε εξειδικευμένες ασφαλίσεις.  Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Κος Μάριος Αντωνίου με εμπειρίες από το 1988.  

Διευθύνων σύμβουλος - Μάριος Αντωνίου
Ξεκίνησε την ασφαλιστική του καριέρα τον Οκτώβριου του 1988 με την Interamerican Κύπρου. Το 1992 προχώρησε στη δημιουργία της δικής του ομάδας μέχρι και τον Αύγουστο του 1994 όπου αποχώρησε από την Interamerican συμμετέχοντας στην δημιουργία της νέας τότε ασφαλιστικής εταιρείας Liberty Life.  Συνέχισε να εργάζεται από την θέση του διευθυντή υποκαταστήματος με αξιόλογα αποτελέσματα.  Το 1999 μέχρι το 2001 ταυτόχρονα με την θέση που κατείχε, τελείωσε τις ασφαλιστικές του σπουδές και πήρε τον τίτλο του LUTCF από το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου.  Ταυτόχρονα το 2001, ιδρύει την εταιρεία Key Partners.  Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια που αφορούν πωλήσεις, Marketing, Διοίκηση, Ψυχολογία κλπ.  Σε όλη την ασφαλιστική του καριέρα βραβεύτηκε για τα παραγωγικά του αποτελέσματα.  Διετέλεσε μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια όπως το 2004 μέχρι το 2014, όπου ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.  Σήμερα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Π.Σ.Ε.Α.Δ.     

Αποστολή
Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ασφαλιστικές λύσεις μέσο του Χρηματοοικονομικού σχεδιασμού σε επαγγελματίες και ιδιώτες καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στους  συνεχώς μεταβαλλόμενους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται οι πελάτες μας,  με  τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα σε σχέση με τις παρεχόμενες καλύψεις και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού  επιπέδου.  Είμαστε αφοσιωμένοι και επιμένουμε στον προσδιορισμό και κατανόηση των αναγκών και των ανησυχιών των πελατών μας, καθώς και στην παροχή επαγγελματικών συμβουλών και εξυπηρέτησης την στιγμή που θα μας χρειαστείτε.  

Όραμα
Να είμαστε η πλέον καταξιωμένη και αξιόπιστη επιλογή για τον ιδιώτη και επαγγελματία, όσον αφορά τις ασφαλιστικές του ανησυχίες.  

Φιλοσοφία
Να εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των πελατών μας, σεβόμενοι τον κάθε μας πελάτη ξεχωριστά, βλέποντας τον πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως πελάτη.  

Γιατί μαζί μας
Είμαστε στον ασφαλιστικό χώρο από το 1988 με πολύχρονη πείρα από όλο το φάσμα της ασφαλιστικής αγοράς.
Εξυπηρετούμε με ευλάβεια τα δικά σας συμφέροντα, εξασφαλίζοντας σας τους πλέον προνομιακούς όρους, σε σχέση με τα πιο συμφέροντα ασφάλιστρα. Ο ασφαλιστικός και οικονομικός σχεδιασμός είναι η δουλειά μας. Λόγω των μακροχρόνιων συνεργασιών που έχουμε με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες σας προσφέρουμε συνήθως καλύτερους όρους και προϋποθέσεις.  Τα ασφάλιστρα που θα πληρώσετε θα είναι τα ίδια είτε ασφαλιστείτε μέσω της εταιρείας μας είτε απευθείας στην Ασφαλιστική Εταιρεία.