Κάλυψη Ζωής

Προστατεύει την οικογένειά σας αλλά και άλλα άτομα που μπορεί να εξαρτώνται από εσάς οικονομικά. Σε περίπτωση απώλειας ζωής, σας εξασφαλίζει μέσω ενός σχεδίου ασφάλισης, το αναγκαίο κεφάλαιο για κάλυψη των υποχρεώσεων που έχει η οικογένεια  και ταυτόχρονα μπορεί να εξασφαλίσει μελλοντικά την οικογένεια σε περίπτωση αντιμετώπισης οικονομικών προβλημάτων μετά την απώλεια ζωής.

Πολύ σημαντικό είναι να γίνει ορθός υπολογισμός της ασφαλιστικής κάλυψης που χρειάζεται η οικογένεια μέσα από τον οικονομικό προγραμματισμό που επιβάλλεται να γίνει.

Κάλυψη Αναπηρίας

Η αναπηρία κάποιες φορές έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε την ικανότητα σας να εργαστείτε, καθώς και να χάσετε τον τρόπο ζωής που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας αλλά και την οικογένειά σας. Η αναπηρία μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε στιγμή, από ένα ξαφνικό ατύχημα ή από κάποια έκτακτη σοβαρή ασθένεια, μ’ αποτέλεσμα να μην μπορείτε πλέον να εργάζεστε.

Σ’ αυτό το σημείο, η κάλυψη αναπηρίας προσφέρει το αναγκαίο κεφάλαιο για κάλυψη όλων των εξόδων που επιβάλλονται σε μια τέτοια περίπτωση.

Κάλυψη Σοβαρών Ασθενειών

Στην εποχή που ζούμε καθημερινά ακούμε για σοβαρές ασθένειες στους συμπολίτες μας. Ποτέ δεν σκεφτόμαστε ότι αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Σε περίπτωση που διαγνωστεί  κάποιος με μια σοβαρή ασθένεια, (ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλεγεί το οποίο είναι πιθανό να διαφέρει μεταξύ ασφαλιστικών εταιριών) τότε προσφέρεται ένα ποσό για την κάλυψη των εξόδων που θα χρειαστούν (ανάλογα με την κάλυψη που θα επιλεγεί) για θεραπεία στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Απώλεια Εισοδήματος

Το εισόδημα από την εργασία, αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας. Προσφέρεται κάλυψη από ατύχημα ή ασθένεια για τη διασφάλιση μέχρι και 70% του εισοδήματος σας, λόγω απουσίας από την εργασία μέχρι και 24 μήνες.

Εξασφάλιση Σπουδών

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζετε ότι θα αποκτήσετε παιδί, πέραν από το αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι αμέσως στην σκέψη σας έρχεται το «Τι θα σπουδάσει όταν μεγαλώσει». Ότι και να είναι αυτό θα πρέπει να ανταποκριθείτε οικονομικά για να δώσετε στο παιδί σας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, το δικαίωμα σπουδών σε πανεπιστήμιο, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα στις καλύτερες ευκαιρίες. Όσο πιο νωρίς γίνει ο ανάλογος σχεδιασμός, τότε τόσο πιο εύκολα θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα του μέσα από τα εξιδεικευμένα σχέδια που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Εξασφάλιση Σύνταξης

Όταν ο άνθρωπος φθάνει στη συνταξιοδότησή του σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι η ζωή φθάνει στο τέλος της. Εκεί είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας όπου θα μπορείτε να χαρείτε την οικογένεια σας. Ταυτόχρονα θα πρέπει οικονομικά να μην εξαρτάστε από τα παιδιά σας αλλά να υπάρχει μια τέτοια σύνταξη όπου θα δώσει συνέχεια στο ίδιο επίπεδο ζωής που είχατε και ταυτόχρονα να σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε τη ζωή σας μέσα από ταξίδια και διάφορα χόμπι. Σ’ αυτό το σημείο, χρειάζεται ο σωστός σχεδιασμός για την εξασφάλιση της σύνταξης σας που θα διασφαλίσει όλα τα πιο πάνω.

Επενδυτικά Σχέδια

Είναι σύγχρονα αποταμιευτικά προγράμματα που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τη συστηματική μακροχρόνια αποταμίευση με τις δυναμικές επιδόσεις που προσφέρουν τόσο η εγχώρια, όσο και οι διεθνείς αγορές.  Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα κεφάλαιο για τις μελλοντικές σας ανάγκες που θα προκύψουν.  Το σχέδιο αυτό συνδέεται με μερίδια (Unit-Linked) ενός ή περισσότερων ταμείων της ασφαλιστικής εταιρείας ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ του κάθε πελάτη.  Είναι ένα έξυπνο επενδυτικό εργαλείο που σας δίνει πρόσβαση σε υπεραξίες που αναπτύσσονται στη διεθνή οικονομία και σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη.